prijava / registracija

1.Maj

0.0 od 0 ocjenjivaća.
pregledi: 924
Adresa
Banja Luka 78000, 16. Krajiske N.O. Udarne brigade 37
Telefon
+387 52 428 022
E-mail
E-MAIL [email protected]

Radno vrijeme
Pon - Pet:
Subota:
Nedelja:

O nama

Preduzeće "1.MAJ" d.o.o. - Kozarska Dubica je osnovano 1991. godine. Osnovna djelatnost tada malog porodičnog preduzeća je trgovina na veliko i malo sekundarnim sirovinama i crnom metalurgijom.
Preduzeće vremenom širi svoju djelatnost uvodeći u ponudu i građevinske materijale, čiji se asortiman iz godine u godinu značajno širi.
2014. godine registrovana je i počela sa radom Poslovna jedinica u Banja Luci.
 Takođe, naše preduzeće je jedan od osnivača grupacije "TOP DOM B&H", sa sjedištem u Banja Luci, koja je nastala 2004. godine, sa ciljem zajedničkog nastupa kod proizvođača građevinskih materijala. Takvom poslovnom odlukom se nastoji ostvariti dobra pozicija kod proizvođača, ali i dobre pozicije u trgovini građevinskim materijalima na tržištu BiH.

www.TOPDOM-BiH.com

 Preduzeće "1.MAJ" d.o.o. pored i daljnjeg bavljenja trgovinom i preradom sekundarnih sirovina, te veleprodajom i maloprodajom građevinskim materijalima, registruje 2006. godine sestrinsku firmu pod nazivom "TOP AGM" d.o.o. sa sjedištem u Banja Luci. Ovo preduzeće se bavi prometom rezervnih dijelova i opreme za teretna vozila, autobuse i priključna vozila, transportom na prostoru BiH, kao i EU.

www.TOPAGM.com

Vodimo se željom za posjedovanje široke lepeze proizvoda visokog kvaliteta.

 Uvidjevši značaj osnovnih principa standarda ISO 9001, preduzeće će u narednih godinu dana uspostaviti integrisani sistem menadžmenta kvalitetom čijom primjenom dokazuje svoju potpunu opredjeljenost i odgovornost u obezbjeđivanju zadovoljstva i povjerenja kupaca.

0.015663