prijava / registracija

Čavkunović BAU d.o.o.

4.0 od 1 ocjenjivaća.
pregledi: 1841
Adresa
Bihać 77000, Sulejmana Veličanstvenog bb
Telefon
+387 37 315 317
Radno vrijeme
Pon - Pet:
Subota:
Nedelja:

O nama

Ove godine navršava se 25 godina postojanja privatnog preduzeća "Čavkunović" Bihać. U vremenu osnivanja 1989. godine, Društvo je imalo 5 zaposlenih. Od tada je prošlo dosta vremena u kojem su se desile mnoge transformacije.

Za kratak vremenski period Društvo ostvaruje zavidne rezultate, te na nivou Federacije BiH u ukupnom prihodu zauzima 21. mjesto, u neto dobiti 11. mjesto, a po broju zaposlenih 55. mjesto. U Unsko-sanskom kantonu u ukupnom prihodu i neto dobiti zauzima 1. mjesto, a 6. mjesto po broju zaposlenih.

Firma "Čavkunović" potpunu transformaciju doživljava 2013. godine kada nastaju tri nova Društva sa zajedničkim prefiksom "Čavkunović".

Naše Društvo "ČAVKUNOVIĆ-BAU" u novom ambijentu nastavlja raniju djelatnost prometa u graditeljstvu (lanac bau centara po konceptu Bauhaus-a) u Bihaću, Ključu, Velikoj Kladuši i Cazinu, te ugostiteljskim uslugama sa dva restorana, jednim u centru grada, a drugim u sklopu Bau-Centra Bihać.

U 2013. godini pokrenuli smo proizvodnju Namještaja po mjeri i svih stolarskih usluga, te na samom početku ostvarujemo značajne rezultate.

Godine 2015. osnovali smo Društvo Metro market koje se bavi trgovinom prehrambenih proizvoda i za sada posluje u sklopu Bau-Centra u Bihaću. Trenutno zapošljavamo preko 150 radnika.

"Čavkunović-BAU" ide dalje s novim investicijama. Otvaramo nova radna mjesta, a izašli smo i van granica BiH.

Garancija budućeg uspjeha je u mladom, visoko obrazovanom menadžmentu educiranom za poslovnu djelatnost, kao i bivšem direktoru koji je u novoj organizaciji savjetnik firme "Čavkunović BAU".

0.184351