prijava / registracija

Casaamila d.o.o.

5.0 od 1 ocjenjivaća.
pregledi: 2733
Adresa
Sarajevo 71000, Binježevo 30
Telefon
+387 61 488 130
Radno vrijeme
Pon - Pet:
Subota:
Nedelja:

O nama

CASAAMILA je privatno preduzeće koje je proisteklo iz poslovnog programa sogal plakara, izdvajanjem iz privatnog preduzeća Stiles doo Sarajevo 2006 god..

Osnovna djelatnost preduzeća je prodaja širokog asortimana roba iz vlastite proizvodnje pločastog namještaja, atraktivnog dizajna, a sve to prilagođeno mjerama i željama kupca.

Posebno značenje pridajemo kvalitetu, stalnom usavršavanju i pračenju novih svijetskih trendova a sve to po što nižim cijenama.

 Američki plakari

Od kada su se pojavili na našem tržištu 2000 godine postali su neizostavni u kreiranju savremenog stana. Pružaju visoku iskorištenost i moderan dizajn. Imaju mogučnost kombinovanja sa raznim staklima, kožom, tapetama, i folijama u raznim bojama i pjeskarenim motivima.Američki plakari nude najidealnije iskorištenje prostora po vašim željama i potrebama Oni su idealno rješenje za male stanove. U plakare možete smjestiti sto za računar, televiziju ili čak krevet za spavanje. Plakari se direktno montiraju na zid, bez leđa i bočnih strana, ukoliko nisu potrebne. Naručito gde se plakari montiraju na vanjske zidove nikako se ne preporučuju leđa. Prednost je što vremenom možete ofarbati zid i dezinfikovati ga. Preporučujemo farbanje latex bojama koje se mogu prati. Naravno na vaš zahtjev možemo kompletan plakar obložiti sa bočnim str., pod, plafon, leđa. U ponudi imamo četiri vrste aluminiumskog profila i dva obostrana profila koji su predviđeni za pregrađivanje prostorija i imaju dva lica.

Kuhinje

Prema istraživanjima 70% vremena koje boravimo u kući provodimo u kuhinji, stoga je važno da kuhinja bude lijepog dizajna i ugodna za boravljenje. Vrlo bitno je da kuhinja bude dobro organizirana i da vrjeme koje provodite bude zadovoljstvo a ne nužda. Ponekad kuhinja može izgledati manjom nego što jeste u stvarnosti, ako nije dobro projektirana. Organizacija vaše kuhinje ovisi o njenim dimenzijama i drugim obilježima prostora. Pored centralne rasvjete potrebno je adekvatno osvetliti radnu plohu. Stojeći nad njom svojim tjelom pravite sjenu i otežavate sami sebi rad na radnoj površini. Stoga preporučujemo postavljanje rasvjetni tjela ispod visečih elemenata.

Kuhinjski elementi u nizu

Ovakva kompozicija je kompaktna, jer kuhinjski elementi zauzimaju prostor samo jednog zida. Ovakav raspored najčešći je kod manjih kuhinjskih prostora.

Kuhinjski elementi u L formi

Ovakav raspored je prikladan za veče prostorije, gdje je odvojen radni od djela za pohranu namjernica. Postavljanjem elemenata u obliku slova L stvaraju se kutevi koji se lahko mogu rješiti vrlo praktičnim kutnim elementima.

Kuhinje u U formi

Kuhinjski elementi raspoređeni su na tri zida i ovakav način planiranja kuhinjskog prostora isključivo je namjenjen velikim površinama. Velika mogučnost kombiniranja kuhinjskih elemenata, no svakako treba osigurati dovoljno prostora za neometano kretanje. Vrlo praktično i moderno postavljanje šanka prema trpezariji.

Foto Galerija

0.013840