prijava / registracija

Knauf d.o.o.

Adresa
71000, Sarajevo, Kolodvorska 11a

http://www.knauf.ba
Telefon
+387 33 711 090
+387 33 711 091
Telefax
+ 387 33 664 368

 

OD OBITELJSKOG PODUZEĆA DO OBITELJI PODUZEĆA

Knauf d.o.o. Sarajevo je dio multinacionalne kompanije s obiteljskom tradicijom poslovanja. Braća Alfons i Karl Knauf su 1932. godine osnovali tvrtku koja danas ima proizvodne pogone i prodajne organizacije na pet kontinenata, te uspješno posluje u više od 60 zemalja i 150 gradova diljem svijeta.

 Tvrtka Knauf proizvodi građevinske materijale koji pojednostavljuju projektiranje i izgradnju.Konstantna ulaganja u razvoj novih i inovativnih proizvoda u kombinaciji s najvišim

standardima kvalitete zaslužni su za pozicioniranje tvrtke Knauf kao lidera na svjetskom tržištu suhe gradnje. Naš cilj je održati poziciju vodećeg proizvođača materijala za suhu gradnju primjenjujući principe i strategiju globalnog uspjeha tvrtke na lokalnom tržištu. Naša je odgovornost razvijati posao u najboljem interesu društvene zajednice.

To uključuje i brigu o okolišu i ekologiji što je jedna od temeljnih vrijednosti poslovanja tvrtke Knauf, kao i neprestan focus na održavanje prirodne ravnoteže u svim aktivnostima.

Građevinska industrija neprestano se razvija i time postavlja visoke zahtjeve u proizvodnji kvalitetnih materijala vrhunske specifikacije i lakoće primjene. U skladu s potrebama i zahtjevima industrije, Knauf inicira moderna rješenja primjenjujući vrijedna zapažanja s terena i ulažući u razvoj inovativnih sustavnih proizvoda i jedinstvenih rješenja.

Povjerenje kupaca i krajnjih potrošača Knauf je stekao najvišom razinom kvalitete usluga I proizvoda, kao i svakodnevnim nastojanjem da na tržištu postavi nove građevinarske standarde. Stručni prodajni savjetnici uvijek su na raspolaganju kupcima kako bi isporučili adekvatni proizvod u potrebnoj količini I na vrijeme. Time potvrđujemo korporativne vrijednosti održivog partnerstva među kojima su predan rad i visoka kvaliteta proizvoda glavni postulati i osnovna nit vodilja poslovanja tvrtke Knauf d.o.o.

 

 

Foto Galerija

0.052742