prijava / registracija

Sika BH d.o.o.

Adresa
71000, Sarajevo, Džemala Bijedića 299

http://bih.sika.com/hr/group.html
Facebook
Telefon
+ 387 33 788 390

Sika BH d.o.o. je kompanija u 100%-tnom vlasništvu Sika-e AG, koja je ujedno i osnivač Sika-e BH d.o.o.
Sika AG je specijalizirana švicarska kompanija za proizvodnju građevinske hemije, te vodeća u razvoju i proizvodnji sistema i proizvoda za lijepljenje, brtvljenje, prigušenje, statička ojačanja i zaštitu u građevinskom sektoru i industriji. Sika AG ima podružnice u 97 zemalja širom svijeta, te više od 170 tvornica. Više od 17.000 naših zaposlenika širom svijeta generira ukupnu godišnju prodaju od 5,49 milijardi CHF.
Sika BH d.o.o. je najbolji primjer slogana Sika-e „GLOBAL BUT LOCAL PARTNERSHIP“ što znači da je Sika zaista globalna kompanija koja djeluje na svim kontinentima kroz svoje podružnice u 97 zemalja svijeta, ali je i lokalno prisutna. Upravo po tom načelu, Sika BH d.o.o. na tržište BiH donosi najnovije svjetske tehnologije u području specijaliziranih materijala i sistema za građevinu i industriju.
Naši partneri su građevinska poduzeća i specijalizirani izvođači građevinskih radova, skladišta građevinskog materijala, DIY centri, dućani boja i lakova, arhitekti, dizajneri, inženjeri, investitori, proizvođači plovila, vozila, stakla, sendvič panela i dr.
Sika u cijelom svijetu, pa tako i Sika BH d.o.o djeluje kroz svojih sedam poslovnih jedinica, a to su dodaci za proizvodnju betona, hidroizolacija, lijepljenje i brtvljenje, sanacija i zaštita, hidroizolacija krovova, industrijski podovi i premazi te industrija.
Naš cilj je zadovoljiti potrebe naših kupaca u svakom od naših ključnih područja. Bez obzira na sistem, možemo ponuditi vrhunsku sigurnost i optimalnu kvalitetu od temelja do krova. U naše proizvode i sisteme ugrađene su desetljeća iskustva i kvalitete. Uz to, pružamo profesionalno upravljanje projektima i savjetujemo tokom faze planiranja pri kreiranju posebno prilagođenih rješenja za svaki projekt.
Fokus naših aktivnosti su potrebe lokalnog tržišta. Snažni, lokalni i regionalni visoko kvalifikovani tim garancija su za uspjeh svakog Vašeg projekta.

Radujemo se pomoći Vam našim znanjem i iskustvom!

Foto Galerija

0.019558