prijava / registracija

Ideje za kupatila u boji

objavljeno: 04. Jun. 2015. | kategorija:
Enterijer kupatila je jako važan sa funkcionalne tačke gledišta, ali uglavnom ga previdimo i smatramo nevažnim. Predstavljamo vam više ideja kako da poboljšate izgled kupatila kako bi boravak u njemu učinili što prijatnijim.


Možda je vrijeme da razmislite da obratite pažnju na svoje kupatilo i uredite ga onako kako ste oduvek željeli. Nakon svega, to je mjesto gde izvodimo najvažnije higijenske rituale: kupanje, njegovanje kose i lica, opuštanje u kadi nakon dugog i napornog dana.

 Većina kupatila je osuđena na bijelu, sivu, nježno plavu ili neku drugu blagu boju. Neupadljive boje su naizgled lake za čišćenje, ali nisu zanimljive ni primamljive oku.

Iako je u većini domova kupatilo malo, budite slobodni da ga uredite u jarkim, izazovnijim bojama i šarama. I suprotno popularnom vjerovanju da ćete otvoriti i razvedriti tamne prostore detaljima u boji, proširite dijapazon i obojite kompletno kupatilo.

Hrabro uredite svoje kupatilo velikim šarama, svjetlim bojama, ili čak romantičnim, tamnim nijansama na zidovima (a u nekim slučajevima i podovima i plafonima!).

Odluka da rekonstruišete svoje kupatilo i obojite ga živahnim bojama, može biti velika obaveza i treba dobro razmisliti o tome, jer je teško, ali ne i nemoguće, vratiti prvobitnu bijelu boju zidova. Ali nagrada je sreća koju će osećati vaši gosti kada vide kako ste hrabro uredili kupatilo u veselim bojama, kao i vaše sopstveno zadovoljstvo njime.

0.058400