prijava / registracija

Infosoft i DSC u Sarajevu organizuju konferenciju "Sigurnost bez kompromisa"

objavljeno: 08. Apr. 2016. | kategorija: Ostalo
 
U sarajevskom hotelu Radon Plaza, 14. aprila 2016. sa početkom u 13 sati, održat će se konferencija pod nazivom „Sigurnost bez kompromisa“ koju organizuju kompanije Infosoft i DSC.

 Prema najavi organizatora na konferenciji će se razgovarati o najvažnijim tačkama iz oblasti zaštite informacionih sistema i IT mreža. Naglasit će se važnost pravilnog projektiranja sistema za zaštitu imovine te istražiti ključni trendovi u području zaštite materijalnih i nematerijalnih resursa.

U interakciji sa vrhunskim stručnjacima učesnici konferencije moći će, također, procijeniti kvalitet i stepene sigurnosti sistema sa kojima raspolažu te riješiti eventualne dileme o nabavci i implementaciji sigurnosnog rješenja za zaštitu informacionog sistema ili imovine.

Više informacija o konferenciji i načinu prijave možete pronaći ovdje.

|Lideri u branši

Agencija za zaštitu ljudi i imovine DSC d.o.o. Sarajevo osnovana je početkom 1999. kao Centar za elektronsku zaštitu i nadzor objekata sa osnovnom djelatnošću kontinuiranog nadzora instaliranih alarmnih sistema i njihovog servisiranja po načelu 24 sata dnevno svih 365 dana u godini, kao i interventnog izlaska na lokalitet štićenog prostora promptno po prijemu alarmnog signala provale, prepada, požara ili detekcije zemnog gasa.

Kroz protekle godine uvođenjem i implementacijom najboljih rješenja iz svjetske industrije tehničke zaštite DSC d.o.o. Sarajevo svrstao se uz bok vodećih zaštitarskih agencija u regionu.

Danas klijente kompanije DSC d.o.o. Sarajevo čine uspješne finansijske institucije, farmaceutske firme, obrazovne, medicinske i javne ustanove, kao i osiguravajuća društva te poznate trgovačke kuće.

Osnovna djelatnost kompanije Infosoft je projektiranje, razvoj, isporuka, instalacija i održavanje informacionih sistema, projektiranje i izvođenje računarskih mreža, asembliranje i servisiranje računarske opreme, te konsultantske i edukacione usluge.

Proizvodi Intersofta idealna su rješenja za posebne potrebe klijenata. Tim IT stručnjaka Intersofta , između ostalog, kreira personalizirane module, posebne aplikacije, te prilagodljive alate, koji rezultiraju povećanjem poslovne uspješnosti klijenata, efikasnijim i profitabilnijim poslovanjem te unapređenjem poslovnih procesa.

Teme najavljene konferencije u Sarajevu su: Sistemi tehničke zaštite, Server sobe: Srce sistema i kako ga zaštiti, Informacioni sistemi: Nova dimenzija poslovanja, te Novo lice sigurnosti: Predstavljanje Fortinet rješenja. 

 

(NajMajstor.ba)

 

0.026421