prijava / registracija

Zašto NajMajstor.ba?

objavljeno: 09. Jun. 2016. | kategorija: Ostalo

Ljeto je idealan trenutak za radove u kući i oko nje. Često imate potrebu angažovati majstore za konkretne radove, ali tu vam se javljaju pojedine nedoumice:

  • kako pronaći adekvatnog majstora?
  • koliko će to koštati?
  • da li je majstor pouzdan?
  • hoću li dobiti račun za pružene usluge?
  • garancija na izvedene radove i rokove?
  • hoću li dobiti sve potrebne savjete?

Ovo su samo neka od uobičajenih pitanja, koja se javljaju kod većine ljudi kada trebaju usluge majstora. 

Ispunjavanjem Zahtjeva za ponudu možete iskorititi besplatnu uslugu traženja ponuda za izvođenje radova, nabavku i isporuku usluga, materijala, opreme, i sl. Koristeći se bogatom bazom registriranih majstora, izvođača radova ili dobavljača roba i usluga, te njihovim referencama, korisničkim komentarima i ukupnom ocjenom ponuđača, NajMajstor Vam olakšava potragu i omogućava odabir najbolje opcije po Vašem izboru.

Kako funkcioniše NajMajstor.ba?

Korak 1:

Registrujte se na NajMajstor.ba i pošaljete svoj zahtjev za obavljanje određenog posla već odabranim majstorima.

Opišite što detaljnije posao koji želite da vam neko uradi. Na ovaj način majstor će vam se moći obratiti sa preciznom ponudom. Vodite računa o: vrsti materijala, broju kvadratnih metara, podlozi i drugim detaljima, koji su važni za izvršenje posla. Također, ako uz zahtjev pošaljete fotografiju ili crtež, pomoći ćete majstorima da dobiju što bolju viziju vaše željene narudžbe.

Ne znate sve detalje vašeg posla? Nema problema, čak i u tom slučaju možete poslati svoj upit. Majstori će vam se u tom slučaju obratiti sa konkretnim pitanjima. Na ovaj način ćete se također moći konslutovati s njima, vezano za moguća rješenja oko izvodbe potrebnih radova.

Korak 2:
Reakcije i ponude majstora

Nakon slanja vašeg upita, majstori će vam se obratiti sa ponudama. Pod ponudom se podrazumijeva poruka od majstora sa okvirnom cijenom potrebnih radova. Možete pogledati i njegove recenzije. Na ovaj način možete saznati kako je svoje poslove obavio kod predhodnih klijenata/mušterija.

Korak 3:
Uporedite i odaberite majstora

Uporedite stručnjake koji su vam se obratili na osnovu njihovih ponuda, recenzija, profila i načina komunikacije - a zatim odaberite majstora koji vama i vašem poslu najbolje odgovara.

Korak 4:
Ocijeni majstora

Ne zaboravite nakon završetka rada da ocijenite majstora i njegov rad. To će pomoći majstoru (ukoliko ga ocijenite pozitivno), a i njegovim budućim mušterijama - da dobiju dobru sliku o kvalitetu pruženih usluga.

Besplatnu registraciju možete uraditi ovdje.

 

Slični članci


0.024492