prijava / registracija

Drveni stolić- Napravite sami

objavljeno: 04. Aug. 2015. | kategorija: Enterijer

Breza jedan od naših omiljenih drvenih materijala i može postati ključni element u bilo kojem dizajnu interijera. Ona odiše toplinom i lakoćom, kao i snagom kojom vašu prostoriju dovodi do izražaja, u različitim oblicima i namjenama. Možete izrezati rupe, staviti pijesak i koristiti drvo kao svijećnjak, možete koristiti grane kako bi pokrili zid prirodnim materijalom, ili u ovom slučaju napravili prelijepi stolić za vaš dom.

 Skandinavski dizajn se vrti oko teksture, prirodnog drveta i sirovih završetaka, u blagim neutralnim tonovima ...

Pomiješajte je sa bakrenim dekorom i stavite ga u vašu dnevnu sobu, ono će sijati. Ovaj projekt koristi 34 brezina stabla s promjerom oko 3-4cm. Krajnji rezultat je čist, uredan i rustikalni stolić za kafu u koji će se svi zaljubiti.

Projekt nije uopće težak, samo pratite upustva ispod i na putu ste za napraviti stolić koji će uljepšati vašu sobu.

POTREBNO JE:

- Brezini panjevi dužne 45cm

- Šperploča

- Ljepilo za drvo

- Drveni šarafii 

- Kotači promjera 10cm

- Pila- Poliuretana

- Bušilice

- Skalpel

INSTRUKCIJE:

KORAK 1: Koristite šperploču stvoriti bazu 83x60cm i kutiju 68x45x40cm. Kutiju zavrnite za bazu.

KORAK 2: Koristite pilu kako bi izrezali panjeve na 45cm. Koristite ljepilo za drvo kako biste zalijepili panjeve sa strane drvene kutije i na bazu. Za dodatnu snagu zavrnite drvenim vijcima panjeve za kutiju.

KORAK 3: Zatvorite kutiju s komadom šperploče koju ste izrezali u koraku 1 i pričvrstite ga s drvenim šarafima.

KORAK 4: Izrežite panjeve na 5cm dužine i postavite ih na vrh. Budite oprezni, jer se moraju nalaziti u ravnini s ostatkom panjeva. Male panjeve zalijepite na vrh kutije koja se nalazi ispod.

KORAK 5: Da biste popunili prazan prostor između panjeva koristite masu za fuge i poravnajte je. Skalpelom ukloniti višak fuga i neka se dobro osuši.

KORAK 6: Pričvrstite kotače za bazu pomoću šarafa, postavite ih na 5cm od ruba stolića. Za završetak, dodajte sloj čistog poliuretana. 

Da li vam se sviđa skandinavski dizajn?  

NM

0.049016