prijava / registracija

Švedska kompanija Bergo flooring proizvodi obloge za sve namjere

objavljeno: 18. Jun. 2016. | kategorija: Eksterijer
 
 
Švedska kompanija Bergo flooring proizvela je višenamjesnku podnu oblogu koja je zbog svog jedinstvenog dizajna i jednostavne ugradnje za kratko vrijeme postala veoma popularna širom svijeta i postala nosilac prestižnih nagrada za dizajn i funkcionalnost. 

Naime ova podna obloga našla je svoje mjesto na mnogim javnim i privatnim objektima i prostorima poput košarkaškog terena slavnog grčkog košarkaša Vasilisa Spanoulisa u Beogradu, košarkaškog kampa bivšeg jugoslovenskog  košarkaša Miroslava Pecarskog na Zlatiboru, mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u BiH i regiji, lanca hotela SvPetra na Braču, Zagreb Auto Show 2016, itd. 

test

Radi se o podnoj oblozi koja je izrađena od polipropilena sposobnoj da trpi velika opterećenja i sve klimatske uvjete. Bergo podna obloga se jednako dobro pokazala kako za vanjske tako i unutarnje prostore.

Instaliranje je veoma brzo i jednostavno. Izvodi se ukplapanjem pločica koje veže jednostavan sistem zakački,  bez upotrebe posebnog alata, ljepila ili vijaka. Postavlja se direktno na staru podlogu. Bergo podne obloge imaju veoma širok raspon primjene, koriste se za ugostiteljske objekte, oko bazena, za sportske terene, spa centre, diječija igrališta,  garaže i dvorišta, itd.

Švedske podne obloge za sve namjene nude: 

  • modularne podne obloge
  • postavljaju se bez ljepljenja i vijaka direktno na staru podlogu
  • otporne na sve klimatske uvjete
  • trpe velika opterećenja i izuzetnodugotrajne
  • ne kližu se kada su vlažne
  • jednostavne za održavanje

Više o ovim podlogama pronađite na stranicama www.podne-obloge.com i www.bergoflooring.com.

Kontakt telefon: 061/852 222 ; Tel/fax: 051/307-307

E-mail: [email protected]

NajMjastor.ba

oznake:   podneobloge

Slični članci


0.041378