prijava / registracija

ART DECO DIZAJN KUHINJE

objavljeno: 18. Sep. 2016. | kategorija: Enterijer
Ova art deco kuhinja, s detaljima glamura nas neodoljivo podsjeća na šik i elegantne prostore dvadesetih godina prošlog stoljeća.

 

Art deco kuhinja koju imate priliku vidjeti predstavlja izvanredan prostor, prepun svjetlosti i stila. Zidovi i strop su bijele boje, dok velika prozorska okna kupaju njezin prostor prirodnom svjetlošću. Pod je prekriven zadivljujućim geometrijskim pločicama, koje kuhinji ne daju samo vrlo glamurozan izgled, već također reflektiraju svjetlost i čine da izgleda prostranije i veće.

Kuhinjski namještaj je formiran u obliku latiničnog slova L kako bi se na taj način uvećala funkcionalnost samog prostora. Kuhinjski ormari su potpuno bijeli i nastavlljaju svjetlu shemu boja njenog ambijenta, ali su pultovi s druge strane kreirani od crnog granita u blistavim finišima čime se stvorio očaravajući osjećaj glamura. Crne zavjese odvažnog dizajna na isti način ostavljaju vrlo jak dojam.

Kuhinjski otok je obloženo tamno lakiranim furnirom, čime ostavlja upečatljiv dojam i pruža elegantan dodatak kuhinji. Veliki i okrugli luster od umjetnih dijamanata se nalazi odmah iznad otoka i izgleda kao da je kreiran specijalno za ovaj interijer.

Trepezariski dio koji se nalazi u sklopu ovog prostora, nastavlja temu dekora sa hrastovim stolom, komfornim tapeciranim stolicama i glamuroznim lampama od umjetnih dijamanata, koje predstavljaju predivan eho kuhinjskog lustera. Ova kombinacija je vrlo lijep primjer mješavine elegantnog i glamuroznog stila.

Kuhinja je kompletno dekorirana u bijelom, tako da crne radne površine i tamni furnir predstavljaju istaknute dijelove. Kuhinjski elementi su u savršenom kontrastu sa pultovima od crnog granita i furnirnim otokom, pružajući ovom prostoru dodir sjaja i luksuza.

Jedan od zidova posjeduje velike pločice od ogledala koje pružaju glamurozni izgled i čine da ukupna površina kuhinje djeluje veće. Pomalo kičasti luster kreiran od umjetnih dijamanata pruža dojam kao da je putovao kroz vrijeme i došao izravno iz 1920. godine.

 

NajMajstor.ba/dizajndoma.hr

0.026445