prijava / registracija

Sedam razloga zašto odabrati JUBIZOL fasadni sistem

objavljeno: 20. Jun. 2022. | kategorija: Arhitektura Eksterijer

JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rješenja za djelotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekata, štiti fasadne površine od atmosferskih uticaja i ispunjava zahtjeve po pitanju estetskog izgleda objekta.
 

1. Garancija i do 25 godina na funkcionalnost ugrađenog sistema

Metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama dokazali smo znatno duže vrijeme postojanosti JUBIZOL fasadnih sistema i njihov duži rok trajanja čak i pri najzahtjevnijim uslovima upotrebe.

2. Uštedite troškove energije i do 40 %

Gubitak energije preko površine fasade može da ide od 30-50%. Tako npr. neizolovana kuća iz 1970. godine troši energije i novca isto koliko i automobil koji troši 20L / 100 km.

3. Trajno zaštitite vaš objekat

Kada inicijalno uložite u ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema, ovaj sistem vam dugotrajno omogućava zaštitu i efikasnost, ne zahtijevajući dodatne troškove napajanja, servisiranja i sl., za razliku od sistema za klimatizaciju. JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbjeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

4. Povećajte vrijednost svog objekta

Ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema treba posmatrati i kao investiciju do kvalitetnijih i vrjednijih kvadrata. Ukoliko je vaš objekat (stan, kuća, poslovni objekat i sl.) kvalitetno termički izolovan, on sigurno ima i veću tržišnu vrijednost.

5. Obezbijedite zdrav i komforan radni i životni prostor

Komforan životni i radni prostor u enterijeru, podrazumijeva temperaturu u rasponu između 19 i 22°C i vlažnost vazduha između 40 i 60%. Za postizanje ovih idealnih boravišnih uslova u prostoriji, potrebni su idealno termoizolovani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija objekta dopušta povećanu razmjenu toplote i tako suštinski utiče na kvalitet stanovanja.

6. Osvježite estetski izgled vašeg objekta

Termoizolacioni sistemi JUBIZOL obezbjeđuju vrhunska rješenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (malteri i fasadna boja) obezbjeđuju da fasada izgleda kao zaribana ili kao zaglađena struktura, kao i različitu hrapavost. JUBIZOL sistemi, također, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost.

U JUB Design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL sisteme - kreativna rješenja estetskog izgleda objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantuju vrhunski estetski izgled i kolorit i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.

7. Fasadna mrežica gratis

Tokom ljetnog perioda, pri kupovini JUBIZOL termofasadnog sistema kod bilo kojeg ovlaštenog trgovca, preuzmite gratis fasadnu mrežicu

0.027676