prijava / registracija

DSC na Sedmoj Microsoft NetWork konferenciji : Zaštita server soba i arhiva kao prioritet

objavljeno: 22. Apr. 2017. | kategorija: Ostalo
 
Agencija za zaštitu ljudi i imovine DSC doo je jedna od partnera i zlatni spozor ovogodišnje Microsoft NetWork 7 konferencije

Dejan Simić, voditelj finansijskog i računovostvenog odjela pomenute kompanije za Akta.ba je kazao kako su u okviru konferencije prezentovali svoje usluge.

"DSC je održao i predavanje na temu: Aktivni sistemi zaštite kritične infrastrukture, tačnije server soba i arhiva putem sistema tehničke zaštite", kazao je Simić, naglašavajući kako je u fokusu zaštita server soba putem stabilnih sistema za gašenje  požara.

Dodaje kako je to nešto što je aktuelno i zakonska regulativa je stroga po tom pitanju, tako da DSC može ponuditi rješenje partnerima i potencijalnim klijentima tako što će osigurati njihovu imovinu.

Prva iskustva o zaštiti server soba u BiH kaže da su pozitivna, tako da se u njihovoj referenc listi nalazi Sparkasse Bank, Union Banka, BH Gas, Mikokreditna organizacija Sunrise, te finansijske institucije koje prepoznaju važnost Security aspekta.

U okviru konferencije ostvareni su pozitivni kontakti, kako na konferenciji, tako i na štandu, te se nadaju novoj saradnji. 

Slični članci

Nagradna igra "Registruj se i osvoji alarm&qu... Ostalo | 20.11.2016
Portal NajMajstor.ba i kompanija DSC d.o.o. organizuju nagradnu igru " Registruj se i osvoji alarm". Uslovi su jednostavni - registrujte se
Uz Agenciju DSC do sigurne zaštite od požara... Eksterijer | 24.03.2016
 Opće je poznato da svake godine u Bosni i Hercegovini sve više objekata strada od požara, a nažalost povećan je
Sika sistem - izrada bazena vodonepropusnim betono... Arhitektura Eksterijer | 13.06.2017
  Dvije osnovne opcije za izvedbu otvorenih bazena za plivanje, bazeni ukopani u tlo ili bazeni iznad razine tla.   Glavne značajke ukopanih

0.029223