prijava / registracija

Modularna mala kuća

objavljeno: 12. May. 2015. | kategorija: Arhitektura

Modularni dizajn dvadeset prvog stoljeća nam donosi sinergiju vješto izrađenog prostora i oblika, privlačno postavljenih u funkcionalnoj paleti.

ViVood modularna kuća je pravi primjer za to - izgrađena i dizajnirana kako bi apelirala naša osjetila, životni stil i proračun. Mala drvena kabina dolazi po pristupačnoj cijeni od samo 9000 dolara.

Projekt je napravio španjolski arhitekt Daniel Mayo Pardo. ViVood je montažna jedinica koja se može montirati za samo nekoliko sati uz malu pomoć.

Izgrađena od drveta bora, modularna kuća nalazi mnoštvo aplikacija sa svojim inovativnim dizajnom. Bilo da tražite jednostavnu vikendicu, zapanjujuću kućicu za plažu ili samo gostinski mali dom, ViVood impresionira svojim raznovrsnim oblikom, dizajnom i izgledom.

Modularna konstrukcija omogućava se prilagoditi različitim mjestima i funkcionalnim zahtjevima. Interijer ove male kuće je obložen drvetom koje ne samo da stvara svijetli, prozračni ambijent, već drži neutralni ton koji je u skladu s nizom dekora, temom i stilom.

Modularna kabina dolazi s opcijom ugrađenih solarnih panela i sustava za kišnicu. Ugrađena električna i vodovodna instalacija olakšava instaliranje na bilo kojem mjestu i lokaciji.

Adaptivna i atraktivna, ViVood je poslastica za one koji žele podignuti šarmantan i udoban dnevni prostor za samo djelić troškova.

0.026257