prijava / registracija

Žuti akcenti u stanu

objavljeno: 12. May. 2015. | kategorija:
Bračni par, strastveni putnici, odlučili su napraviti ovaj stan u Myslowice, Poljskoj. Oni su angažirali Widawscy Studio Architektury, studio koji se fokusira na kombiniranju starog i novog, minimalizma s trajnima modernizmom u cilju stvaranja jedinstvenog i neobičnog interijera za svoje klijente.

U prizemlju ovog doma je otvoreni prostor s velikim kaminom, kao jedan od glavnih punktova. Dnevni boravak je organiziran oko kamina. Bijeli regali, dva identična stolića za kavu s drvenim pločama i dvije komforne ležaljke čine prostor za sjedenje. Svi elementi su okrenuti prema zidu s kliznim panelima, koje mogu otkriti ili sakriti zidni televizor.

Kada je skriven televizor, niz geometrijskih polica s knjigama se otkriva. To je mjesto gdje vlasnici prikazuju neke od svojih suvenira s njihovih putovanja kao i malu kolekciju knjiga.

Kuhinja ima izložene akcente od cigle. Minimalistička je i projektirana od dva modula, bijelog i crnog. Kabineti su bijeli i sjajni, linearnog dizajna. Dio u kuhinji odvaja kuhinju od blagovaonice. Dva prostora komuniciraju, ali ostaju razdvojeni. Iz kuhinje možete gledati umjetnost na zidu, dok blagovaonica pruža pogled na geometrijsku pozadinu.

U blagovaonici, dizajn je vrlo neobičan. Jedan od zidova ima kartu koja daje prostoru mnogo znakova. Žute stolice unose vedrinu, a blagovaonski stol odgovara dizajnu drvenih stolića u dnevnoj sobi.

Stepenište sa osvjetljenjem i zid upotpunjen šarenim pločicama vodi na kat gdje se nalazi spavaća soba. Spavaća soba ima umirujući dizajn, gdje drveni pod dodaje toplinu crno-bijelom dekoru. Podna svjetiljka donosi industrijski osjećaj, dok moderni noćni stolić uvodi suptilne žute akcente za koheziju diljem interijera. Pregrada od raznobojnog stakla i metala odvaja sobu od kupaonice. To je vrlo neobičan naglasak koji služi kao glavni fokus za obje sobe.

Kupaonica je jednostavna i vrlo izazovna. Dizajn je jednostavan, dva umivaonika nalaze se na drvenim platformama i dopunjeni su pravokutnim ogledalom. Naravno, nekoliko žutih detalja završava dizajn, što omogućuje kupaonici biti veseo, svijetao i moderan prostor.

Najmanja prostorija je gostinska kupaonica svijetlo žute boje sa sjajnim visećim elementima i kutkom gdje se gomila knjiga uklapa savršeno.

0.026825