prijava / registracija

NOVA AMBIENTA NA BJELAŠNICI OTVORILA VRATA OGLEDNOG APARTMANA

objavljeno: 26. Dec. 2016. | kategorija: Enterijer

Sa otvaranjem zimske sezone na Bjelašnici NovaAmbienta u saradnji sa investitorom Samgrad d.o.o. je otvorila vrata kompletno opremljenog oglednog apartmana.

 

Riječ je o aparatmanima koji su smješteni u novom objektu iznad hotela Maršal na Bjelašnici. NovaAmbienta je opremila jedan ogledni apartman od cca 44m2.

Trebamo naglasiti da svi kupci apartmana imaju specijalni popust na opremanje enterijera.

Radi se o ljupkom apartmanu koji će se naročito svidjeti ljubiteljima prirode. Enterijer apartmana su oplemenili fototapetom koja dominira u prostoru i vizelno je proširuje, te unosi mir i spokoj u dnevni prostor. Prostor je upotpunjen funkcionalnim, ali i dekorativnim elementima koji unose toplinu i boju u prostor. Posebnu čar ima nordijski drvni dekor koji je inspiracija i baza za dizajn namještaja, koji prati jedan od glavnih svjetskih trendova – nordijski, odnosno, skandinavski stil.

Priuštite sebi uređenje koje će omogućiti da se adekvatno odmorite i svim čulima uživate u našem jedinstvenom prirodnom blagu.

Uživate u fotografijama ovog divnog apartmana.

Nova Ambienta je pouzdana i perspektivna bosanskohercegovačka kompanija za dizajn, proizvodnju i opremanje enterijera.

Osnovana je prije više od petnaest godina kao rezultat ideje o stvaranju domaće, renomirane firme čija bi glavna djelatnost obuhvatala dizajniranje, proizvodnju i opremanje enterije

Pored visokog kvaliteta proizvoda, koji predstavlja osnovni postulat poslovanja, firma NovaAmbienta nudi usluge opremanja enterijera, po principu „ključ u ruke“, što klijentima značajno štedi vrijeme. Također, fleksibilan mladi tim dizajnera i arhitekata, koristeći sve prednosti savremene tehnologije, u mogućnosti je ponuditi inovativna rješenja iz područja opremanja enterijera.

 

(Preuzeto sa Decorinportal.ba)

 

 

Slični članci

RADNO OSTRVO U KUHINJI... Enterijer | 05.09.2016
Danas je popularni naziv „ostrvo“, no nekada je to jednostavno bio šank. Izvučeni kuhinjski elementi koji mogu, a i ne
Kuhinje: Iveral ili medijapan?... Enterijer | 19.04.2017
  Jedno od osnovnih pitanja za odabir materijala za izradu namještaja po mjeri jeste koji materijal izabrati. Ovo pitanje dobija na
„Casa MJE“ - Prilagodljiva kuća za odmor... Enterijer | 10.04.2016
„Casa MJE“ ( María José i Enrique), španske firme „PKMN Architectures“, je prilagodljiva kuća za odmor u kojoj je svaki

0.033349