prijava / registracija

Zašto Bramac glineni crijep?

objavljeno: 04. May. 2016. | kategorija: Eksterijer

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi vaš izbor trebao biti Bramac glineni crijep. Ljepota, tradicija i kvalitet su samo neki od njih.

 

Tradicija

 

Odluka za Barass glineni crijep je odluka za građevinski materijal sa dugogodišnjim tradicijom.Peincip proizvodnje je hiljadama godina isti i nije se mijenjao: uzme se priridna glina, oblikuje u crijep i peče u peći na temperaturi od 1000C. Iz domaćih sirovina Brass stvara proizvod sa posebnim šarmom , toplinom i osjećajem sigurnosti.

 

Za udoban osjećaj življenja

 

Sa Brassgilenim crijepom kuća sija toplinu i sigurnost. Zahvaljujući njegovom autentičnom šarmu kuća postaje individualno mjesto u kojem svakodnevnicu ostavljate ispred vrata. Naši priridni oblici i široki spektar boja stvaraju udoban osjećaj življenja. Baras glineni crijep kuću pretvara u dom.

 

Prirodno

 

Osnovu za proizvodnju glinenog crijepa od davnina predstavlja prirodni materijal glina i dodatne prirodne sirovine.

 

 

Ljepota

 

 Raznolikost oblika, veličina površina od prirone engobe, preko glazure do visokog sjaja omogućavaju ostvarenje individualnih želja za ljepotom.

 

 

Dugotrajnost

 

30-godišnja pismena garancija je dokaz koju posebnu sigurnost i kakav kvalitet dobijete ako se odlučite za Brass glineni crijep.

 

Slični članci

HELIOS savjetuje: Moram obojiti vanjske drvene dij... Eksterijer | 13.10.2016
Postoje dvije varijante da obojite drvene dijelove krovne konstrukcije, a koju ćete odabrati ovisi o tome želite li da tekstura
VELUX 20 godina u Bosni i Hercegovini... Enterijer Eksterijer | 25.03.2017
  Unosimo svjetlost i svjež zrak! To je vizija VELUX kompanije od 1941 godine, kada je osnivač Villum Kann Rasmussen imao
Počela je VELUX akcija! ... Enterijer Eksterijer Akcije | 01.05.2017
  Počela je VELUX akcija! U periodu trajanja akcije kupovinom krovnog prozora dobivate: Uštedu od 80 KM Energetski efikasno troslojno staklo 15% bolju izolaciju

0.067575