prijava / registracija

Kreativna rješenja i više estetike na fasadama

objavljeno: 08. Jun. 2017. | kategorija: Arhitektura Eksterijer
 
Fasada je prvo što otkriva karakter kuće odnosno njenih ukućana, zato ne čudi što investitori dugo promišljaju kako "obući" svoj dom.

 

Od neutralnih do ekstravagantnih završnih slojeva, danas je izbor širok. No osim individualnosti i estetike, odabir prikladnih materijala omogućuje i zaštitu fasadnih površina od uticaja iz okoliša.

Radi se o kombiniranju iskustva, estetike i stručnosti
Kada su u pitanju završni slojevi na fasadama, RÖFIX je iskusan partner u realizaciji najrazličitijih zahtjeva. Razvijeni su u vlastitom laboratoriju za istraživanje i razvoj, i testirani u stvarnim uslovima iz okoline.

Da bi se dobio individualni "touch", nezaobilazni su iskusni i stručni majstori koji će naše proizvode, a Vaše ideje i želje znati i ispuniti.

Najsretniji smo kada svoje znanje možemo prenijeti Vama
Različite tehnike apliciranja završnih slojeva, pa i onih skoro zaboravljenih, testiranje maltera i površina, uobličeni su u RÖFIX mapi kreativnih maltera. U njoj su osim različitih mogućnosti oblikovanja fasadnih površina, prikazani koraci ugradnje pojedinih tehnika.

Ako već niste dobili ogledni primjerak RÖFIX mape kreativnih maltera, isti možete preuzeti u digitalnom obliku na www.roefix.ba. Za sva dodatna pitanja na raspolaganju Vam stoje RÖFIX specijalisti.

 

 

 

oznake:   rofixfasada

Slični članci

RÖFIX Aerogel visokoefikasni izolacioni sistem... Arhitektura Eksterijer | 07.04.2017
S RÖFIX Aerogel visokoefikasnim izolacionim sistemom, arhitekti i stručni izvođači napokon imaju inovativni i energetski efikasan sanacijski sistem na raspolaganju
Jednostavna sanacija u nekoliko koraka... Eksterijer Enterijer Arhitektura | 16.05.2016
  Kako sanirati podnožje objekta koje je u kontaktu s tlom, a ne upija vodu, jedno je od pitanja jednostavne sanacije.    PODNOŽJE
Kvalitetnim ispitivanjem i pripremom podloge do is... Eksterijer | 16.06.2016
 Sanacija stare fasade puno zavisi od ispravnog ispitivanja podloge. Ispitivanje je osnova za odabir prave metode popravka i održavanja maltera.

0.029912