prijava / registracija

Kreativna rješenja i više estetike na fasadama

objavljeno: 08. Jun. 2017. | kategorija: Arhitektura Eksterijer
 
Fasada je prvo što otkriva karakter kuće odnosno njenih ukućana, zato ne čudi što investitori dugo promišljaju kako "obući" svoj dom.

 

Od neutralnih do ekstravagantnih završnih slojeva, danas je izbor širok. No osim individualnosti i estetike, odabir prikladnih materijala omogućuje i zaštitu fasadnih površina od uticaja iz okoliša.

Radi se o kombiniranju iskustva, estetike i stručnosti
Kada su u pitanju završni slojevi na fasadama, RÖFIX je iskusan partner u realizaciji najrazličitijih zahtjeva. Razvijeni su u vlastitom laboratoriju za istraživanje i razvoj, i testirani u stvarnim uslovima iz okoline.

Da bi se dobio individualni "touch", nezaobilazni su iskusni i stručni majstori koji će naše proizvode, a Vaše ideje i želje znati i ispuniti.

Najsretniji smo kada svoje znanje možemo prenijeti Vama
Različite tehnike apliciranja završnih slojeva, pa i onih skoro zaboravljenih, testiranje maltera i površina, uobličeni su u RÖFIX mapi kreativnih maltera. U njoj su osim različitih mogućnosti oblikovanja fasadnih površina, prikazani koraci ugradnje pojedinih tehnika.

Ako već niste dobili ogledni primjerak RÖFIX mape kreativnih maltera, isti možete preuzeti u digitalnom obliku na www.roefix.ba. Za sva dodatna pitanja na raspolaganju Vam stoje RÖFIX specijalisti.

 

 

 

oznake:   rofixfasada

Slični članci

Vrste i karakteristike fasadnih (vanjskih) RÖFIX ... Arhitektura Eksterijer | 08.01.2018
Odgovor na pitanje, koja vrsta boje je pogodna za Vašu fasadu zavisi od njezinih karakteristika kao i vrsti podloge.  Ovo pitanje
Pukotine na fasadi i kako ih sanirati?... Eksterijer | 25.07.2017
Pukotine na fasadi su nažalost česta i neugodna pojava. Ne samo da imaju ružan estetski faktor, još gora činjenica jest
Optimalna debljina fasadne termoizolacije... Arhitektura Eksterijer | 18.01.2021
  Razlika u visini investicije u zavisnosti od toga da li je debljina izolacije na fasadi 5cm ili 12cm je toliko

0.066386