prijava / registracija

Zavirite u VELUX ured i izložbeni prostor u Sarajevu!

objavljeno: 06. Jun. 2020. | kategorija: Arhitektura Enterijer

Međunarodna VELUX grupacija s prodajnim i proizvodnim jedinicama nalazi se u više od 35 zemalja svijeta i zapošljava preko 10.000 ljudi širom svijeta.

VELUX uredi i izložbeni saloni uređeni su sa mnogo pažnje, estetike, brige o uticaju poslovnog okruženja na zdravlje uposlenika i stvaranja ambijenta za zdrav i ugodan rad i boravak na poslu. Jedan takav ured i izložbeni prostor nalazi se i u Sarajevu.

Pogledajte kako je izgledalo renoviranje VELUX potkrovlja i kakvu preobrazbu jedan prostor može doživjeti ukoliko u njega unesete dovoljnu količinu prirodne svjetlosti.

PRIJE RENOVIRANJA

 

TOKOM RENOVIRANJA

 

NAKON RENOVIRANJA

 

 

oznake:   veluxrenoviranje

Slični članci

Najčešće greške prilikom renoviranja… i kako... Enterijer | 02.08.2016
Pažljivo planiranje radova, briga o sigurnosti, dobri majstori i realno sagledavanje proračuna tek su neki od koraka na koje moramo
VELUX - Kuće budućnosti... Arhitektura Enterijer Eksterijer | 12.03.2018
  Uzimajući holistični pristup energiji, udobnosti i okolišu, projektni tim odlučio je da razvije koncept Aktivne kuće sa visokim stmabenim kvalitetima. Mala
VELUX spoljašnje i unutrašnje roletne... Arhitektura Enterijer Eksterijer | 07.09.2017
   VELUX termo roletna od dvostruko naborane plisirane tkanine sa strukturom pčelinjeg saća i aluminijumskim slojem iznutra, poboljšava izolaciju do 34%.

0.034224