prijava / registracija

Jupol Classic, Jupol Gold i Jupol Citro do kraja mjeseca po akcijskoj cijeni

objavljeno: 13. Jun. 2022. | kategorija: Enterijer

 
Jupol Classic je zidna boja kojoj vjerujemo više od 50 godina. Upotrebljava se za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama. 

Nova poboljšana formula unutrašnje boje JUPOL Classic vam omogućava da "Obojite više". Poboljšanu unutrašnju boju JUPOL Classic možete razrijediti s vodom do 15% te s njom postižete ljepši nanos i elastičnost boje bez vidljivih tragova valjka. Površina prebojena sa JUPOL Classic ima finiju strukturu i ljepši izgled filma boje.

Koristi za investitora / izvođača

  • Lagana aplikacija
  • Osigurana stalna kvaliteta
  • Visoka izdašnost i pokrivnost
  • Otvoreno vrijeme koje omogućuje popravak grešaka duže vremena

Boja JUPOL Classic je od njemačkog instituta eco-INSTITUT primila certifikat razreda A, što znači da ima nisku emisiju hlapivih tvari u prostor te je odličan odabir za korisnika i okoliš.

JUPOL Classic možete nijansirati u željene nijanse prema ton kartama JUB JUMIX, JUB Favourite feelings, NCS i ton karti JUB Boje i malteri, a za pripremu unikatnih tonova dostupna su vam sredstva za nijansiranje Dipi Super Color ili Dipi koncentrat.

JUPOL Gold

Top odabir za sve jače opterećene unutrašnje površine, na kojima je zahtijevan vrhunski esteski izgled. Za svaki osjećaj koji volite, postoji boja JUPOL Gold - više od 10.000 nijansi za topao i prijatan dom!

 

JUPOL Citro

Jupol Citro - Unutrašnja boja ugodnog mirisa, koja sprečava razvoj zidnih plijesni. Dobro je paropropusna. Toniranje možemo izvesti na JUMIX nijansirnim stanicama ili UNITONOM, DIPI COLOROM i DIPI KONCENTRATOM. Preporučujemo je u kuhinjama, kupatilima i drugim prostorijama s povećanom koncentracijom vlage.

Mjesec juni je pravo vrijeme za krečenje, potražite JUPOL kod svog trgovca i do kraja mjeseca iskoristi te akcijsku cijenu na proizvode iz porodice JUPOL – Jupol Classic, Jupol Gold i Jupol Citro.

Jupol - vaša omiljena boja već više od 50 godina!

Slični članci

Zajedno namignimo suncu i obnovimo domove socijaln... Enterijer | 12.04.2023
JUB učestvuje u humanitarnoj akciji uz podršku udruženja Pomozi.ba u obnovi prostora u kojem borave socijalno ugrožene osobe. U skladu sa
Kako da bojom učinite prostoriju većom... Arhitektura Enterijer | 21.06.2018
  Sa pravilnom upotrebom boja možete prostoriju da učinite višom, dužom, većom ili širom. Opšte je pravilo da svijetli tonovi prostoriju čine
Zadovoljan korisnik JUB proizvoda... Enterijer Eksterijer | 26.05.2020
 Jel postoji ijedna familija koja nije koristila Jupol kante za sve i svašta? Znate ono, kad se pokreči kuća onda ostane

0.032064