prijava / registracija

JUPOL BOJATLON

objavljeno: 25. Apr. 2024. | kategorija: Enterijer Eksterijer

Bojenje je zabavan posao, a posebno ako čovjek ima dovoljno fizičke kondicije. Na sličan način kao što je dobro pripremiti se za skijanje prije sezone, tako se i za bojenje možemo dodatno fizički pri- premiti.

Ptičice već cvrkuću, jako je bitno očuvati aktivan životni  stil.  Ako si aktivan osjećaš se bolje, čuvaš kondiciju i ujutru  se budiš sa osmjehom. Zima i ljenčarenje su sada završeni,  proljeće je doba za aktivno provođenje vremena. I proljeće je   pred vratima! S njime i ideje o svježe obojenim zidovima. JUB  vjeruje da je bitno biti aktivan i da je i bojenje zabavna fizička aktivnost.  

Bojenje je zabavan posao, a posebno ako čovjek ima dovoljno fizičke kondicije. Na sličan način kao što je dobro pripremiti se za skijanje prije sezone, tako se i za bojenje možemo dodatno fizički pri- premiti. JUB je zato pripremio seriju aktivnih i zabavnih vježbi, kojima se možemo fizički pripremiti za bojenje te se time pobrinuti da to bude ugodan i ne previše naporan posao.  

JUPOL Bojatlon predstavlja Ninu i Roka, koji će s vama vježbati i pripremiti vas da ćete s mišići- ma lakše bojiti. Nina je već aktivna i JUPOL Bojatlon vježbe je već savladala, a Rok Škrlep, poznati voditelj televizijskog kviza i stand up komičar, sa bojenjem, kako kaže, ima manje iskustva, zato ga čeka još dosta treninga. JUPOL Bojatlon vježbe su prikladne za Roka, za vas, za djecu i sve, koji bi voljeli imati svježe obojene zidove. Vježbe su kratke, zabavne i uključuju vježbe za ruke, vježbe za snagu te cijelo tijelo. Uključuju i neobične rekvizite za vježbanje, kao što su molerski valjak, kantice boje, traka za lijepljenje, ljestve i slično. Dobijanje kondicije i mišića za bojenje svakako može biti zabavno i drugačije od klasične vježbe. Za bojenje zapravo možete trenirati i kod kuće u dnevnoj sobi. Svi koji bi voljeli aktivno trenirati sa nama i zatim lakše bojili, mogu pogledati sve vježbe na  www.jupol-bojatlon.jub.ba.

Tokom trajanja Bojatlon kampanje i aktivnih priprema na bojenje možete učestvovati i u nagrad- noj igri, uz pomoć koje ćemo prikupljati humanitarne lončiće boje. U saradnji sa Pomozi.ba želimo pomoći socijalno ugroženim osobama. FIT test i provjerite u kakvoj ste fizičkoj spremi za bojenje vašeg doma. Time učestvujete u izvlačenju za praktične nagrade i ujedno doprinosite sa lončićem boje koji ćemo donirati za obnovu kuća onima kojima je to najpotrebnije.

JUPOL Bojatlon će vas sa aktivnim pripremama na bojenje, sa vježbama, sa Ninom i Rokom, na- gradnom igrom, humanitarnom notom i aktivnostima na prodajnim mjestima širom Bosne i Her- cegovine, na zabavan način uvesti u sezonu bojenja. Aktivirajte se i vi i pridružite nam se u JUPOL Bojatlonu.

Više na linku jupol-bojatlon.jub.ba

oznake:   jubboje

Slični članci

Robna marka JUPOL ove godine slavi 50 godina... Enterijer Eksterijer | 14.02.2019
Društvo JUB u ovoj godini obilježava jubilarne godišnjice – 100-godišnjicu imena JUB i 50 godina robne marke JUPOL. Robna marka
Zajedno namignimo suncu i obnovimo domove socijaln... Enterijer | 12.04.2023
JUB učestvuje u humanitarnoj akciji uz podršku udruženja Pomozi.ba u obnovi prostora u kojem borave socijalno ugrožene osobe. U skladu sa
JUB sa ponosnom 145-godišnjom tradicijom... Enterijer Eksterijer | 02.12.2020
  JUB spada u najbolja internacionalna slovenačka preduzeća i jedan je od vodećih proizvođača boja i maltera u jugoistočnoj Evropi. Društvo JUB

0.043301