prijava / registracija

VELUX spoljašnje i unutrašnje roletne

objavljeno: 07. Sep. 2017. | kategorija: Arhitektura Enterijer Eksterijer

 

 VELUX termo roletna od dvostruko naborane plisirane tkanine sa strukturom pčelinjeg saća i aluminijumskim slojem iznutra, poboljšava izolaciju do 34%. Nije fiksirana ni na vrhu ni na dnu što omogućava pozicioniranje u željeni položaj čime obezbjeđuje zamračenje, kontrolu svjetlosti i privatnost.

Siesta roletna

VELUX siesta roletne nude potpuno zamračenje u bilo koje doba dana. Idealne su za spavaće sobe, gde vam je potrebna potpuna kontrola svjetlosti kako bi osigurali dobar i miran san noću ili popodnevni odmor tokom dana. Siesta roletne savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru i dolaze u velikom broju boja i dezena kako bi se uklopile u svaki enterijer.

Disney & VELUX Dream Collection

Nova Disney & VELUX Dream Collection obuhvata niz roletni za potpuno zamračenje koje su dizajnirane kako za mlade tako i za one koji se osećaju tako u srcu. One su najlakši način da se stvori savršen ambijent za zdrav san u spavaćim sobama sa VELUX krovnim prozorima.

Duo roletna

VELUX Duo roletna se sastoji iz siesta i plisirane roletne - siesta se nalazi s gornje strane a za nju je fiksirana providna plisirana roletna. Omogućava potpuno zamračenje i blagu dnevnu svjetlost u toku dana. Idealna je za dečje sobe, gde je neophodan pravi balans kako za igru tako i za spavanje. Po potrebi koristi se jedna ili obje roletne. Dekorativna duo roletna je dostupna u dvije boje u kombinaciji s plisiranom roletnom.

Venecijaneri

Laki za održavanje, otporni na vlagu VELUX venecijaneri su savršeni za kuhinje i kupatila. Ovi bežični, otporni na vlagu, laki za čišćenje venecijaneri sa svojim jedinstvenim dizajnom eliminišu ružne, viseće kanape. Jednostavno nagnite aluminijumske trake u bilo kom pravcu da podesite ugao i količinu svjetlosti. Venecijaneri su odlični kada želite da uživate u pogledu i dodatnoj privatnosti.

Unutrašnje roletne RFL i RHL

VELUX unutrašnje roletne sa vodicama su jednostavan, atraktivan način da ublažite dolazeću dnevnu svjetlost i obezbjedite privatnost.

Spoljne tende

VELUX spoljne tende zaustavljaju sunčeve zrake prije nego što dosegnu do stakla, smanjujući zagrevanje prostorije tokom toplih, ljetnjih mjeseci čak do 90%. Održavaju sobu prijatno zatamnjenom bez blokiranja pogleda. Jednostavno se ugrađuju iz sobe i obavezno ih treba imati ako želite da uživate u prijatnoj klimi u vašem domu, tokom ljeta.

Spoljašnje roletne

Savršene za sve klimatske uslove i godišnja doba, spoljašnje VELUX roletne sprečavaju pregrijavanje ljeti, održavaju toplotu zimi i omogućavaju potpuno zamračenje vašeg doma u bilo koje doba dana.Takođe umanjuju buku od kiše i grada i pružaju dodatnu sigurnost vašem domu.

Komarnik

Sa VELUX komarnicima zadržavate pogled i svjež vazduh a insekti ostaju napolju. VELUX komarnik je lak za rukovanje, mrežica je sakrivena u kućištu kada nije u upotrebi i savršeno se uklapa sa vašim VELUX krovnim prozorom.

 

 

Slični članci

Zavirite u VELUX ured i izložbeni prostor u Saraj... Arhitektura Enterijer | 06.06.2020
Međunarodna VELUX grupacija s prodajnim i proizvodnim jedinicama nalazi se u više od 35 zemalja svijeta i zapošljava preko 10.000
Zdrav život počinje (k)od kuće!... Enterijer | 29.07.2016
Prema nedavnom istraživanju, Evropljanima je zdrav dom mnogo značajniji za zdravlje nego izbjegavanje duhana i redovna fizička aktivnost. Tako da
VELUX ACTIVE SA NETATMO OSVOJIO DVIJE CES NAGRADE... Eksterijer | 05.01.2017
  VELUX SE UDRUŽIO SA NETATMO DA RAZVIJE UPRAVLJANJE PAMETNOM KUĆOM KOJE OSIGURAVA ZDRAVU UNUTRAŠNJU KLIMU   VELUX ACTIVE zajedno sa Netatmo je

0.038373