prijava / registracija

U svega nekoliko klikova do grijanja

objavljeno: 31. Jul. 2017. | kategorija: Obnovljiva energija Ostalo

Osim toga što je lider u prodaji sistema i opreme za grijanje i hlađenje, Vaillant se također može pohvaliti činjenicom da na tržište redovito plasira razne uslužne novitete za sve svoje partnere. 
Tako su ovoga puta pripremili novost za cijelo tržište Bosne i Hercegovine, a to je web alat za krajnje korisnike pod nazivom www.grijanje-online.ba

S ovom vrstom web alata krajnji korisnik putem interneta u samo nekoliko klikova može pronaći informaciju o odgovarajućoj opremi za grijanje i pripremu potrošne tople vode, bilo da je riječ o plinskim kondenzacijskim uređajima ili solarnim sistemima. Standardizirani složeni paketi plinskih uređaja u različitim kombinacijama sa ili bez spremnika za PTV, različitim vrstama regulacija, kao i različitim solarnim paketima, olakšavaju krajnjem korisniku izbor odgovarajuće opreme, a sve prema zadanim jednostavnim logičnim kriterijima.

Krajnji korisnik u prvom koraku odabire odgovarajući paket, u sljedećem koraku zatraži informativnu opću ponudu; dalje odabirom s ponuđene Google karte odabire najbližu lokaciju i partnera (instalatera) s ponuđenog popisa instalatera.

Nakon odabira odgovarajućeg instalatera, instalater će biti upoznat s upitom koji je uputio krajnji korisnik putem e-maila, kao i podrškom koju pruža Vaillant prodaja. Dalje je sve stvar pregovora i konačnog dogovora između krajnjeg korisnika i instalatera. Na ovaj način Vaillant osigurava svojim partnerima instalaterima dobivanje i ugovaranje posla od strane zainteresiranih investitora, krajnjih korisnika.

 

Jednako tako, krajnji korisnik dobiva sve na jednome mjestu, informaciju o Vaillantovoj opremi, kao i odabir izvođača za instalaterske radove. Grijanje-online.ba internetska trgovina dostupna je putem  internetske stranice www.vaillant.ba ili direktno na www.online-grijanje.ba od  01.07.2017.god, a za više detalja možete kontaktirati službu prodaje.

oznake:   vaillantgrijanje

Slični članci

Akcija na Vaillant kondenzacijske uredjaje od -10%... Ostalo Akcije | 11.10.2016
Vaillant kondenzacijska tehnologija za topli i udoban dom, uz maksimalan komfor i minimalnu potrošnju energije. U poređenju s klasičnim uređajima plinski
Parket za podno grijanje: koje vrste se preporuču... Enterijer | 26.09.2022
Drvo je prirodni materijali koji se širi i skuplja sa promjenom temperature pa je zato česta nedoumica da li se
Održani 10. po redu “DANI PROJEKTANATA”... Enterijer | 12.11.2016
  U organizaciji BH predstavnika renomiranih proizvođača opreme za grijanje, klimatizaciju i snabdijevanje vodom “Vaillant”, “Grundfos” i “Herz” održani su 03.

0.087620